[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 918: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 918: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
Airwarfare.com • View topic - Can run 5.0.32, but not without an error message

Can run 5.0.32, but not without an error message

A place for discussion about the UQMG, get answers and chat with the author. This is a good place for ideas and problem solving. So come on in and make your posts now.

Moderator: UberDemon

Can run 5.0.32, but not without an error message

Postby Zornhammer on Sat Apr 28, 2007 3:33 pm

Whenever I try to run 5.0.32, it comes up with a screen that says:

"The feature you are trying to use is on a CD-ROM or other removeable disk that is not available. Insert the Quick Mission Tuner disk and click OK."

It appears to be looking for a file called "Quick Mission Tuner.msi".

I unzipped the uqmg4pf0000.zip file to c:\tmp, and ran setup.exe, and followed the instructions (the subsequent unzip also performed as per the readme file). After that I clicked the shortcut to UQMG and the above appeared.

Interestingly, if I just ignore the message by clicking OK a bunch of times, UQMG eventually comes up and appears to work.

Any ideas? I've tried reinstalling fron scratch a bunch of times, but this always happens.
Zornhammer
Air Cadet Level 2
 
Posts: 5
Joined: Tue Jun 28, 2005 4:46 pm

Postby UberDemon on Thu Jun 14, 2007 2:50 am

I am at a loss on this one...

Do you have QMT installed in your machine as well?

Is UQMG running at all, that is, do you get the main GUI? Did you install the update? (If so, it should have been done after you got it to work beforehand.)
Best Regards,
Demon/UberDemon
http://www.uberdemon.com
uberdemon at uberdemon.com
User avatar
UberDemon
Utilities Developer
 
Posts: 130
Joined: Sun Dec 12, 2004 6:48 pm


Return to Uber Quick Mission Generator (UQMG)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron